.

Faucetbox: Verzamel kleine faucet betalingen op één account

Als je al wat ervaring hebt met crypto faucets dan heb je waarschijnlijk al wel gemerkt dat de bedragen in Bitcoin of andere crypto munten vaak vrij laag zijn.
In sommige gevallen zelfs te laag om dit bedrag rechtstreeks naar je wallet door te sturen.

Daarom is het enorm handig om van een dienst zoals Faucetbox gebruik te maken, hierdoor komen alle kleine uitbetalingen van faucets die gebruik maken van faucetbox rechtstreeks in je centrale Faucetbox account.

Ga naar Faucetbox.com en beheer al je faucet verdiensten


Geen registratie?

Je hoeft geen account aan te maken bij Faucetbox, het enige dat je moet doen is je wallet adress ingeven bij 'Address Checker'.
Volgende munten worden ondersteund: Bitcoin, Litecoin, Dogecoin, Peercoin, Primecoin & Dash



Nadat je een account hebt gemaakt hoef je enkel een uitbetalingsminimum in te stellen voor je verschillende crypto munten en kan je hetzelfde wallet adres waarmee je je geregistreerd hebt gebruiken bij verschillende faucets.

Grafieken en Statistieken


De uitbetalingen zullen meteen zichtbaar zijn in je Faucetbox account onder 'Address Checker'.

Daar vind je gedetailleerde statistieken van je Bitcoin of Litecoin inkomsten van faucets waarmee je heel wat informatie kan verzamelen om je verdiensten te laten stijgen.



Op de website van Faucetbox vind je ook een lijst met alle compatibele faucets en ook een rotator om alle faucets efficient te kunnen bezoeken.

Ik ben zelf geen fan van de rotator doordat verschillende faucets deze blokkeren en enkele functies werken niet. Het is gemakkelijker om je favoriete faucets te bookmarken in je webbrowser en deze rechtstreeks te bezoeken.

Vergeet niet om Adblock te deactiveren als je faucets bezoekt, dit kan vaak voor problemen zorgen want faucets draaien op advertentieinkomsten en durven je daarom de toegang te ontzeggen als je Adblock draait.

Tijd voor uitbetaling?

Het valt aan te raden om je uitbetalingsminimum niet te laag te zetten om wat te besparen op transactiekosten.
Zo kan je ook ten volle gebruik maken van de statistieken en exact bijhouden hoeveel je verdient per dag.

Uitbetalingen worden altijd automatisch binnen de 48 uur afgehandeld nadat je de uitbetalingslimiet hebt bereikt.
Deze limiet kan je zelf aanpassen zonder enige beperking vanuit Faucetbox.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten